Taitokurssit

"Koirat ovat antaneet meille ehdottomasti kaikkensa. Olemme niiden maailmankaikkeuden keskipiste, olemme niiden rakkauden ja uskon ja luottamuksen kohde. Ne palvelevat meitä tähteitä vastaan. Ei epäilystäkään, sen täytyy olla paras sopimus minkä ihminen on koskaan tehnyt." - Roger A. Caras

Onnellisen koiran ABC

Kurssin tarkoitus on tehdä sinusta entistäkin taitavampi koiranomistaja. Opetelemme asioita, joita jokaisen koiran omistajan täytyisi tietää.

Ollakseen onnellinen koira, hän tarvitsee turvallisen ympäristön ja ymmärrystä. Opettelemme mm. koiran elekieltä ja oikeaa tapaa reagoida yllättävissäkin arkipäivän tilanteissa. Käymme myös ohjatusti kaupunkikävelyllä.

Kurssi toimii hyvänä pohjana kaikille Pro Perron kursseille. Soveltuu kaiken ikäisille koirille ja ohjaajille.

Kurssin tiedot:
  • 5 käytännön kertaa
  • 1 teoria
  • 6 osallistujaa/kurssi
Hinta 99 euroa (sis. alv + hallivuokra)

Alkavat kurssit TÄÄLTÄ!

Tähtikoira-kurssi

Koira sinä olet tähti! Iloista tekemistä yhdessä koirasi kanssa. Tällä kurssilla opit kouluttamaan positiivisen vahvistamisen keinoin hauskoja temppuja. Opittuja taitoja voit hyödyntää jatkossa myös koiraharrastuksessasi.

Kurssi parantaa koirasi kykyä oppia ja keskinäiset suhteenne paranevat hauskan tekeminen myötä.

Kurssin päätteeksi koirallasi on mahdollisuus liittyä eläinnäyttelijärekisteriimme. Kuka tietää vaikka koirasi on tulevaisuudessa elokuvatähti?

Kurssi soveltuu kaiken ikäisille koirille ja ohjaajille. Suosittelemme ensin Onnellisen koiran omistajan ABC-kurssin käymistä.

Kurssin tiedot:
  • 5 käytännön kertaa
  • 1 teoria
  • 6 osallistujaa/kurssi

Hinta 99 euroa (sis. alv + hallivuokra)

Alkavat kurssit TÄÄLTÄ!

Pro Perro eläinnäyttelijä (Ansa koira) esittämässä koiraa joka ulkoiluttaa ihmistä.
Lisää eläinnäytteljöitämme osoitteessa: www.harrikatainen.com