Helppo ohjaussysteemi

"Grazy border terriers taught us how to train dog"

Pro Perro ohjaussysteemi on tehty ohjaajalle helpoksi. Se perustuu koiran itsenäiseen esteosaamiseen ja korkeaan vihjekontrolliin.

Ohjaaja voi liikkua omien fyysisten ominaisuuksien mukaisesti ja siksi se sopii kaikille lähtökohdista riippumatta.

Sujuva yhteistyö radalla perustuu koiralle esitettävien vihjeiden selkeyteen ja ennakoivaan ajoitukseen. Näin toimiessa yhteistyö radalla on molemmille mahdollisimman helppoa.

Kilpailutilanteissa helppous tuo varmuutta joka näkyy suoritusnopeutena ja parempana nollaprosenttina. Useampia ja nopeampia nollaratoja vähemmällä työllä. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Harjoituksemme koostuvat pääosin koiran esteosaamisen parantamisesta. Kouluttaessa koiraa panostamme enemmän laatuun kuin määrään. Ohjaajan fyysiset ominaisuudet lisäävät helppoutta ja siksi harjoittelemme myös niitä, mutta ne eivät ole välttämättömyys.

Meille agility on elämäntapa, harrastus ja kilpaurheilua. Valmennuksemme keskittyy tuohon kilpaurheilu puoleen. Helpon ohjaussysteemin tarkoitus on parantaa koirakon kilpailukykyä kilpailutilanteessa unohtamatta sitä, että molemmilla on hauskaa.