Henkilökohtainen valmentajasi

Minä lupaan auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi!
Henkilökohtaisena agilityvalmentajanasi autan sinua harjoittelussasi riippumatta siitä, mitkä tavoitteesi ovat tai mikä on lähtötasosi. Harjoitukset muokataan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja hinta määräytyy valitsemasi kokonaisuuden mukaan. Let's get personal!

Asiakaskokemuksia

Maija

”Tutustuin Harriin paragilitykoulutuksissa pari vuotta sitten, ajattelin heti, että tässä on se etsimäni puuttuva linkki. Olin kouluttanut koiriani ulkomaisten nettikurssien avulla, ja treenannut seuran viikkoryhmässä sekä mahdollisuuksien mukaan eri kouluttajilla. Harri yhdisti koiran kouluttamisen ohjaajan kokonaisvaltaiseen valmennukseen, mukaan lukien henkisen valmennuksen. Eläinten kouluttamiseen olen päässyt tutustumaan kanakursseilla, ja oppeja hyödynnetään koirien kouluttamisessa aktiivisesti. Harrin valmennuksessa olen kehittynyt enemmän kuin osasin toivoa, koirista, ja ohjaajasta on löytynyt uusi vaihde!”

Kai

"Perinteinen seuraharjoittelu alkoi toistamaan itseään ja tunne siitä, että innostus agilityyn on hiipumassa, huolestutti. Parin tuttavan innoittamana tutustuin Pro Perron tarjoamaan vaihtoehtoon ja päädyin hakeman uusia tuulia henkilökohtaisen valmentajan avustuksella. Tehokkaat - säännölliset tapaamiset, yksilölliset kotitehtävät minulle ja koiralle, niiden sekä tavoitteiden seuraaminen yhdessä valmentajan kanssa vaikutti hyvältä ajatukselta. Ja näin on myös tapahtunut. Kotitehtävät ovat olleet sopivan haasteellisia sekä omasta että koiran näkökulmasta katsottuna ja tapaamisen yhteydessä olleet harjoitteet ovat tapahtuneet hyvissä olosuhteissa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Tälläinen haastava ja kannustava valmennusyhteistyö on sopinut minulle hyvin perinteisen seurassa tapahtuvan harjoittelun lisäksi ja jo nyt muutaman kuukauden jälkeen on tunnustettava, että ”vanhakin koira” innostuu ja oppii uusia asioita.

Palvelut ja hinnasto:


Yksäri
á 30 min 49 €/krt

Kertaluontoinen valmentaja tapaaminen. Aiheena esimerkiksi:
  • Yksittäinen treenikerta
  • Agilitykoiran koulutus ja neuvonta

Valmennuspaketit á 45 min

Kaikki valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitusohjeet kotitehtävineen.

Harjoittelukertoja voi yhdistellä esimerkiksi 2x valmennuskerta = 1,5h harjoitteluaikaa. Valmennuspaketteja voi myös jakaa treenikaverin kesken tai myydä edelleen. Tällöin harjoitteluaika jaetaan osallistujien kesken.

Valmennuspakettien mukana saat maksuttoman Yksärin (á30 min) jossa määrittelemme harjoittelujakson tavoitteet ja edistystä mittaavat mittarit. Yksäri käytetään ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Henkilökohtainen Valmentajasi-pakettiin on oikeus lunastaa Pro Perro Mekka-avain. Avaimella voi harjoitella rajattomasti vapaavuoroilla Koiramekassa. Pro Perro Mekka-avaimen hinta on 20e/kk.

Valmennuspaketti 3kk

Kolmessa kuukaudessa intensiivisesti harjoitellen ennätät tehdä suuriakin muutoksia kuten esimerkiksi kouluttaa pysäytyskontaktit juoksukontakteiksi. Sisältää 4 harjoituskertaa kuukaudessa sekä kotitehtäviä.

Valmennuspakettien mukana saat maksuttoman Yksärin (á30 min) jossa määrittelemme harjoittelujakson tavoitteet ja edistystä mittaavat mittarit. Yksäri käytetään ensimmäisellä tapaamiskerralla.
  • kesto 3 kk
  • 4 tapaamista / kk (á45 min)

Hinta 259€ / kk

Valmennuspaketti 6kk

Puolenvuoden valmennuspaketti pitkäjäteiseen harjoitteluun. Sisältää 2 harjoituskertaa kuukaudessa sekä kotitehtäviä.
Valmennuspakettien mukana saat maksuttoman Yksärin (á30 min) jossa määrittelemme harjoittelujakson tavoitteet ja edistystä mittaavat mittarit. Yksäri käytetään ensimmäisellä tapaamiskerralla.
  • kesto 6 kk
  • 2 tapaamista / kk (á45 min)

Hinta 136€ / kk

Valmennuspaketti 12kk

Koko vuoden kestävä valmennuspaketti jatkuvaluontoiseen valmentajasuhteeseen. Sisältää yhden harjoituskerran kuukaudessa sekä kotitehtäviä.
  • kesto 12 kk
  • 1 tapaaminen / kk (á45 min)

Hinta 70€ / kk